razna

Filmul nunții, cu profesioniști

Nunta durează o zi și o noapte. Discuțiile de după ajung și ele la vreo șapte sau zece zile. Ce rămâne pentru mai mult timp sunt fotografiile și filmarea. Ele îți aduc aminte și cât de tânăr erai la nuntă, cu ce erai îmbrăcat, cât ai băut și ai dansat. Asta dacă ai avut un cameraman la nunta care să se priceapă.

Ce o fi așa greu să filmezi o nuntă? Ții camera, poate te ajuți cu un trepied, dai REC și caseta merge.  Crezi?

Cameramanul trebuie să fie unul receptiv, cu ochi format, care înțelege cum stau lucrurile și filmează ce e important. Altfel vei avea pe casetă 10 oameni care se învârtesc într-o sârbă de 20 de minute, un unchi care s-a îmbătat și a făcut pe clovnul și o cumătră care își ridică fustele cum a văzut ea în serialele turcești. O nuntă este despre oameni, și nu despre cei aflați la mesele periferice, ci la cele centrale. Cameramanul trebuie să vadă legăturile dintre nuntași, personajele importante, prietenii care contează. Iar pentru asta trebuie să aibă intuiție, voință și pricepere. Iar pentru prețul corect, le are pe toate. Iar pentru CD-ul perfect, mirii trebuie să accepte că soluția este un cameraman bun, cu reputație și portofoliu.

denisa-alexandruDa, portofoliul este foarte important. De aceea cei care angajează pe cineva să le filmeze la nuntă ar trebui să vadă ce a mai filmat, care îi este stilul. Iar pe StudioBlitz.ro sunt zeci de filme care anunță sau descriu o nuntă. Există secțiunea trailer, teaser, filmul nunții, filmare cu dronă sau trash the dress. Filmări excepționale, în locații bine alese, cu miri frumoși și îndrăgostiți, așa cum vor să rămână pentru restul vieții.

Îți poți alege stilul nunții. Da, există o tematică din care poți să te inspiri. În funcție de flori, anotimp, cultură, religie, pregătirea mirilor, visuri și plăceri. Unii aleg nunta vintage, alții romantică sau rustică, alții preferă cea mai modernă nuntă posibilă.

E cea mai importantă zi din viața unui cuplu. O filmare profesionistă vă va ajuta să vi-o amintiți frumoasă și reușită, cum trebuie să fie și relația până la sfârșitul vieții. Trebuie să aveți plăcere să o revedeți și când vor fi momente mai bune, și mai rele. Dacă aveți nunta în 2015 sau cunoașteți pe cineva care va face pasul cel mare în următorii ani, va invit sa citiți site-ul studioblitz.ro și să vă informați, nu neapărat pentru a-i angaja, dar pentru a vedea câte posibilități de a filma o nuntă există.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s