razna

Apă mai scumpă cu 18%

Cică HidroPrahova se pregătește deja să acopere pierderile cu proiectul ăsta european de canalizare. Că nu mai crede nimeni că Uniunea Europeană va deconta, după toate anchetele de corupție.

Și  cum să le acopere decât mărind prețul la apă. Până la sfârșitul anului cu 15 %, iar anul viitor cu încă  3, în total 18%. În orașele care fac parte din HidroPrahova, adică și Breaza, și Câmpina.

3 gânduri despre „Apă mai scumpă cu 18%

 1. Si pana la urma nici asta nu m-ar deranja daca Hidroprahova ar reusi sa faca canalizarea functionala. Dar ca sa „platesc” doar pentru niste conducte care stau bagate in pamant fara sa-mi aduca niciun folos, doar mizerie la suprafata… Nici la aceasta ora proiectul statiilor de epurare nu este depus la Agentia de Mediu unde va sta un an din clipa in care este depus, in dezbatere publica, plus apoi constructia, plus, plus…
  Si parca vad cum o sa ne batem cu pumnii in piept la alegeri cu marile realizari care de fapt sunt „0”.

  Apreciază

 2. Existau abateri la HidroPrahova SA de foarte mult timp, ele au fost tolerate si nu au fost instituite masuri drastice pentru neregulile gasite. Si toate acestea se rasfrang acum in capul nostru! Si va dau numai un exemplu, fara sa mai iau si cifrele ca ne apuca ameteala:

  CURTEA DE CONTURI A ROMÂNIEI
  CAMERA DE CONTURI PRAHOVA
  RAPORT PRIVIND FINANŢELE PUBLICE LOCALE PE ANUL 2008
  la nivelul judeţului PRAHOVA

  S-a desfăşurat de asemenea şi o acţiune de control la SC Hidro Prahova SA, agent economic din subordinea Consiliului Judeţean Prahova.
  În acţiunile de audit financiar efectuate s-au constatat abateri financiar-contabile, atât în activitatea de stabilire, urmărire şi colectare a veniturilor, cât şi în efectuarea plăţilor. În unele cazuri abaterile constatate au condus la prejudicii de valori importante. S-au întocmit un număr de 22
  procese – verbale de constatare.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s