razna

Liberalii din Breaza nu vor să dea teren sinistraților de la Irimești

A fost ședința de consiliu de la sfârșitul lunii iunie, unde s-au certat ca țațele ce locuri ar fi mai potrivite pentru o familie rămasă fără casă, după alunecările de teren din Irimești. Că nu merită un teren în zonă centrală, că vin cu vaca și porcii, că undeva pe la periferie ar fi mai potrivit, că pe Griviței sunt ăia cu porumbeii și mai sunt și niște conducte de gaze care ar putea să explodeze. Iar sinistrații nu au primit nimic, deși au făcut scandal, iar consilierii s-au porcit între ei.

Până la urmă au zis că o rezolvă într-o viitoare ședință de consiliu extraordinară, că așa au promis Prefecturii. Ședință programată pentru azi, cu proiect de hotărâre că-i dau terenul de pe Griviței, dar care nu s-a ținut, deoarece liberalii și prietenii lor nu au apărut. Au lipsit Tănasă, Soiu, Chițoi, Bărtușică, Pârlog, Cirtoaje. A fost primarul, care a zis că nu știe el ce fac consilierii lui. Nu a fost cvorum, nu s-a votat, nu s-a dat terenul.

Iată despre ce sinistrați vorbesc. Ăia de se lăuda Bălășescu pe la TV că-i ajută.

6 thoughts on “Liberalii din Breaza nu vor să dea teren sinistraților de la Irimești

  1. De unde să ştie domnul Bălăşescu şi gaşca lui de consilieri cu salari,îndemnizaţii şi pensii ce înseamnă să rămâi cu copii sub cerul liber?El şi ai lui locuiesc în case cu pişcină şi au afaceri de milioane de euro.

    Apreciază

  2. Îi aşteptăm din nou peste doar câteva luni la vot să ne spună cât de buni şi corecţi sunt ei(proiectele lui Bălăşescu).Ruşine să vă fie.

    Apreciază

  3. Da’, dar din pacate numaratoarea voturilor nu se efectueaza de catre noi…si s-ar putea, desi nu va fi votat, sa iasa tot el…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s