razna

Cumperi cărți creștine și ajuți

Poate cineva vrea să studieze religia în liniște. Singur, acasă, cu el însuși. Poate nu-i plac babele de la biserică, nu-i place preotul care a prins postul, nu-i place îngrămădeala sau să își exprime sentimentele în public. Are vreo șansă să studieze acasă?

Orice este posibil acum, trebuie doar să vrei și să te interesezi. Nu mai există scuza că nu a mai fost timp să mergi la biserică sau la librărie. Există Internetul, iar acum se pot comanda carti crestine online. Iar comandând faci și o faptă bună, banii tăi fiind folosiți pentru un caz umanitar.

10175014_353308708170473_8413925629961599891_nLibraria Maranatha este o librărie creștină interconfesională. Asta înseamnă că nu aparține niciunei confesiuni religioase și nici nu promovează vreo confesiune. Ea aparține și este gestionată de Asociația umanitara creștină ”Misiunea Speranța pentru România”, iar scopul ei este să genereze venituri din vânzarea de cărți creștine, Biblii sau cadouri creștine pentru susținerea cazurilor umanitare în care este implicată asociația. Deci, scopul ei este unul umanitar, caritabil.

Profitul obținut din vanzarea de cărți creștine, Biblii sau cadouri creștine prin Librăria Maranatha ne va permite să suportăm costul tratamentului sau a intervențiilor chirurgicale pentru copii bolnavi de cancer și leucemie care sunt în atentia asociatiei umanitare Misiunea Speranta pentru Romania. Misiunea noastră este sa salvam cat mai multi copii bolnavi de cancer sau leucemie. De asemenea, obiectivul nostru este sa ne implicam cât mai mult posibil în ajutorarea copiilor orfani, mame vaduve, bătrâni, copii ai străzii, familii sărace.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s