razna

Nici anul ăsta nu vom avea apă de la Paltinu

Din nou zice că până la sfârșitul anului vom avea apă potabilă la robinete, în Breaza. A mai zis-o și anul trecut, și acum 9 luni, și acum 6 luni, și acum 3 luni.
Înțeleg, nu depinde de tine, că e lucrarea ăstora de la HidroPrahova, dar măcar nu mai promite. Nu mai minți, spune și tu o dată adevărul, ține și tu cu ai tăi.
Greșesc. Ai treabă cu lucrarea asta, că ești primar care se plimbă prin Barcelona pe bani publici! Du-te pe teren, vezi care-i treaba, amenință-i pe ăștia, fă ceva!

Ni se spune că mai sunt 200 de metri de băgat conductă de apă și după aia avem apă. Dar stația de pompare de sub pod mai merge, domnul Badea, ce știți? Nu știu, nu am verificat, dar dacă nu merge nu-i problemă, că o stație din asta se face repede.

Deci, tu promiți că până la 31 decembrie Breaza se racordează la Paltinu, dar tu nu știi dacă merge stația de pompare făcută acum 10 ani? Ruginită, furată, că nu-i păzită, care nu a mers bine nici atunci?

Badea, managerul de proiect, el zice că ne dă apă, că ne scoate din rahat, iar primarul îl crede și repetă după el. Cum era aia? ”Ori e prost, ori e răuvoitor, ori e mână în mână”.

4 thoughts on “Nici anul ăsta nu vom avea apă de la Paltinu

  1. As paria pe ultima varianta, mai ales ca Unele portiuni din lucrare au fost facute cu o firma al carui patron era prieten/cunostinta cu primarul si care nu mai facuse asa ceva pana atunci…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s