razna

Dispozitive medicale pentru acasă

product_image_838_1374_largeNu am fost interesată de dispozitive medicale, până nu am avut un copil. Mai întâi am făcut cunoștință cu dopurile anti zgomot și m-am bucurat curând de acele momente când îți mai auzi și tu gândurile, în plânsul de colici, desene animate sau întrebările constante care încep cu ”de ce”. Apoi am trecut la încălțămintea pentru copii, și nu aia de la chinezi sau hipermarket, ci de pe un site specializat, www.medisonica.ro, care comercializează online dispozitive medicale, instrumente medicale și consumabile pentru cabinete medicale, persoane fizice și juridice. Compania pune accent mare pe sănătatea copiilor, importând pantofi sănătoși (ortopedici) pentru copii. Pantofii de copii sunt făcuți din piele naturală 100%, cu talpa de cauciuc moale, părțile laterale și carambul întărite, pentru corectarea pozitiei piciorului în timpul mersului.

product_image_1466_2224_largeTot de pe Medisonica am luat și un nebulizator, adică aparat pentru aerosoli în formă de dinozaur. Se numește „Dino” și este ideal pentru administrarea medicației la copil. Forma prietenoasă a aparatului de aerosoli – un dinozaur simpatic – îl ajută pe copil să se relaxeze în timpul nebulizării.

product_image_715_1216_largeAcest magazin online este folositor pentru toată familia. Bineânțeles, majoritatea produselor sunt destinate cabinetelor medicale și personalului specializat, dar cum unele boli se tratează și ambulatoriu, acasă, te poți ajuta de ele. De aici am luat și tensiometru, din cel de firmă bună, nu chinezesc sau aflat la promoție în vreun hipermarket. Ultima achiziție este orteza elastic pentru genunchi, pentru mama. Este un produs elastic de fixare, realizat din material elastic de înaltă calitate, asigurând un suport puternic al mușchilor răniți. Este recomandat pentru tratarea articulatiilor și pentru prevenirea accidentarilor ortopedice. Și da este de o calitate superioară, nu ca acela cumpărat de la tarabe, din bazar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s