razna

Tehnovest – lider în automatizări

Noi mergem la mall, la shopping, ei merg la magazinele de piese auto sau de unelte. Cum noi ne entuziasmăm la vederea gentuțelor, așa zâmbesc ei la vederea unei truse de scule. Nu e de mirare atunci de ce un site specializat în produse pentru bărbați, www.tehnovest.ro este atât de apreciat de ei. Îl găsesc mereu deschis, dat în bară, semn că mai căutat ceva. De obicei își cumpără un set de șurubelnițe, doar pentru că a pierdut-o pe cea de 12. Acum, situația e mai gravă. S-a apucat de sudură, mi-am zis. Nu, m-au pus de la muncă să caut furtune aici.

Așa o fi. Cum ei nu înțeleg chestia cu gentuțele nenumărate, nici noi nu înțelegem cum e să-ți lipsească o șurubelniță din set. Ideea este că există și magazine exclusiv pentru bărbați. Fie ele și online. Când văd categorii de genul: Control fluide, Electrice, Furtune, Hidraulica, Pneumatica, Retele de aer, Rulmenti, Sisteme de marcat, Sudura.
tehnovest-automatizari
Recomandata de o experienta de 10 ani in domeniul echipamentelor industriale, Tehnovest Automatizari Timisoara pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de accesorii pneumatice esentiale in arhitectura echipamentelor si utilajelor moderne.
Tehnovest Automatizari ofera spre vanzare, la preturi corecte, componente pneumatice rezistente si fiabile. In catalogul companiei clientii interesati vor gasi varietate de cuple si fitinguri, filtre regulatoare de aer, cilindri pneumatici, pistoale de aer, furtunuri pneumatice.
Produsele comercializate de Tehnovest Automatizari pot fi folosite in industria metalica, auto, plastica sau ceramica, iar experienta vasta a angajatilor asigura o buna intelegere a nevoilor clientilor si adaptare flexibila la dinamica pietei. Tehnovest Automatizari ofera clientilor solutii optime pentru cresterea eficientei si reducerea costurilor de comanda, procesare si stocare.

Sediul este în Timisoara, dar livrarile se fac in toata țara. In judetul Timis Tehnovest Automatizari livreaza cu masina proprie. In restul tarii livrarea se face prin firmele de curierat. Transport gratuit la comenzi mai mari de 450 de lei !

Produsele si serviciile Tehnovest Automatizari Timisoara sunt apreciate de companiile partenere Johnson Controls, SebnRo si Sumida.

Iată produsele comercializate în acest magazin online:

Produse Tehnovest Automatizari

ACCESORII PNEUMATICE
– pistoale de aer – amortizoare de zgomot – bolti – cilindri compacti – cilindri standard – conectori – cuple – distribuitoare cu actionare electrica – mecanica – pneumatica – filtre de aer – regulatoare – reductii – robineti – minicilindri – filtre pentru regulatoare – manometre – pedale pneumatice
CONTROL FLUIDE
– supape – robineti – nipluri – clapete – fitinguri
FURTUNURI
– furtun spiralat – PVC – aspiratie-refulare – furtun aer/gaze – furtun alimentar
ELEMENTE PENTRU SUDURA
– mufe – cuple rapide – nipluri

Pe tehnovest.ro, site-ul Tehnovest Automatizări, se pot descoperi şi comanda produse şi sisteme de automatizări, ce ajută la simplificarea şi rezolvarea sarcinilor de lucru din anumite domenii industriale. Acest producător garantează furnizarea de produse de calitate, la preţuri accesibile şi în mod spontan. Definiţia Tehnovest ar consta în mare măsură în trei cuvinte: devotament, durabilitate şi promptitudine. Serviciile ce sunt puse la dispoziţia clienţilor cuprind distribuirea de produse optime pentru lucrul bine făcut, transportul acestora la nivel naţional de către departamentul de distribuţie al firmei, consultanţă la nivel de proiect, dar şi echivalarea produselor, în cazul care se doreşte un produs fabricat de către un alt producător.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s