razna

Copii care nu sunt încă în sistem și-au luat rămas bun de la Karina

Nu a fost scenă, nu au fost microfoane, nici muzică, nici speech-uri, nici garoafe albe cumpărate pentru toți, nici petiție, nici centru blocat.
Momentul de ieri, de La ceas, din Câmpina, a fost tot pentru un nevinovat, o tânără care a murit în chinuri, când avea toată viața înainte. A fost organizat de niște copii, nu de o societate a unui miliardar, ca acela de anul trecut, în memoria victimelor accidentului.
IMG_0365A fost un moment adevărat, real, făcut din nimic, doar din puterea ființelor lor de tineri. Nu s-au gândit nici măcar că le trebuie autorizație pentru marș, așa că nu s-a mai făcut. Nu au avut un plan, ci au intrat oriunde au văzut cu ochii, pentru a întreba dacă cineva dorește să facă donații. S-au bucurat că au strâns bani, au scris cu pixul pe hârtie ce-i doare. Nu au făcut afișe negre.
Pe scurt, nu au fost manipulați să se manifeste în vreun fel. Și-au luat rămas bun de la Karina fără niciun scop. În felul lor, de copii care încă nu sunt în sistem.

După protestul de atunci am rămas cu amărăciunea că durerea ne-a fost manipulată. După acțiunea de ieri am rămas cu respect pentru niște copii de 15 ani.

Un gând despre „Copii care nu sunt încă în sistem și-au luat rămas bun de la Karina

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s