razna

Soluții de la Tente

Role de la Tente. Este un must have, pentru toți cei care au vreo afacere, de orice fel, în țara noastră. În orice domeniu. O mobilitate mai bună. O viață mai bună. O combinație între calitate fără compromisuri cu idei orientate spre viitor despre tot ceea ce înseamnă role.

TENTE are ca obiectiv principal: Better Mobility. Better Life. Tente oferă roțile potrivite pentru orice scop. Aici găsiți soluții pentru orice, de la o mobilă sofisticată până la o roată indestructibilă pentru cărucioarele de supermarket sau pentru cărucioarele din avioane. Robuste, durabile, de încredere și simplu arătoase.

TENTE este liderul mondial în roțile cu blocare centrală. De multi ani cooperarea intensivă cu faimoși producători de paturi de spital a condus la o gamă extinsă de roți pentru paturi de spital de înaltă de calitate.

Fie roți pentru cărucioare industriale sau containere pentru gunoi, rolele industriale TENTE sunt soluția pentru utilizare îndelungată în praf, umiditate și suprafețe neregulate. Cu tehnologia sofisticată, garantează calitate și spirit de inovație, întotdeauna pregătiți pentru noi provocări și cerințe ale clienților.

Unul dintre cele mai căutate produse sunt rolele transpalet. Vezi aici mai multe detali despre role transpalet.

Iată toată oferta companiei:

Instituţional
Role pentru scaune
Role pentru mobilier
Role design
Role din oţel
Role pentru industria aeronautică
Role pentru cărucioare supermarket
Role din oţel inoxidabil
Accesorii
Roţi

Medical

Role pentru paturi de spital
Role pentru paturi de spital uşoare
Accesorii
Aparate tehnice medicale

Industrial

Role industriale
Role silenţioase
Role termorezistente
Role cu blocare centrala
Role din oţel inoxidabil
Roţi

Heavy Duty

Role cu capacitate de sarcină mare
Role cu blocare centrala
Roţi pentru stivuitoare
Roţi

Când sunt cerute pe piața noastră produse făcute la comandă sau produse personalizate, aceasta nu are nimic de-a face cu moda sau vanitatea.
Cererea pentru soluții făcute la comandă este făcută de către clienții ale căror produse sunt atât de unice încât nici măcar gama noastră de produse de peste zece mii de role este prea limitată, iar produsele făcute la comandă sunt soluția.

Nu contează dacă este necesară o funcție adițională sau doar un alt aspect, pentru noi fiecare cerere este considerată o provocare. Până acum, am reușit să găsim soluția perfectă pentru fiecare client.
Facem tot ceea ce poate fi realizat tehnic în proiectare și producție: Roți pentru specificațiile dumneavoastră, roți pivotante cu o rază de pivotare mică, roți cu apărători de dimensiuni speciale sau cu proprietăți de absorbție a șocurilor – puteți fi siguri că vom continua să punem în aplicare mai multe idei neobișnuite cu calitatea TENTE obișnuită.
Nu ezitați să ne sunați. Așteptăm cu nerăbdare să vă demonstrăm cunoștințele și eficiența noastră pentru a furniza cea mai bună rolă pentru dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s