razna

Ce am mai schimbat la termopane

Ne-am pus toți termopane, acum câțiva ani, iar acum începem să băgăm iar bani în ele. Nu se mai închid bine, s-au decolorat, intră aer pe la încheieturi, geamul s-a murdărit pe interior și nu poate fi spălat. Se întâmplă aproape tuturor, mai ales dacă au trecut 10 ani de la instalare.

Eu, în toți acești ani, am schimbat mai multe plase pentru țântați și muște. Fie s-au murdărit, fie le-a rupt pisicul, ideea este că nu au rezistat. De data asta, m-am hotărât să fac ca la carte. Să nu le mai măsor eu, ci să chem niște specialiști. Dacă te interesează, aici gasesti plasa insecte.

la firma asta, muncesc ei, specialiștii. Tu doar îi calculezi prețul, deoarece ai un calculator afișat chiar pe pagină, unde obții suma finală pe care trebuie să o plătești. Este vorba despre niște plase pentru insecte pe balamale, cele mai ieftine și mai apreciate de consumatorii români. Structura unei plase de acest tip este standard: rama, plasa propriu-zisa – fixata prin rama, doua balamale si un maner care poate permite actionarea nu doar in lateral, ci si in interior, in forma de V. Au un sistem de montare deloc pretentios – asta nu inseamna ca puteti sa le montati de unul singur, fara a apela la ajutorul comerciantului, ci ca sistemul este cat se poate de fiabil si atasat direct tamplariei. O data indeplinita operatiunea, veti putea interveni personal pentru a demonta plasa scotand-o pur si simplu din balamale. Sunt usor de intretinut –  le puteti scoate pentru a le spala in cada, cu apa si sapun, sau pentru a le pune la pastrare o data cu racirea vremii; astfel evitati riscul ca acestea sa fie afectate de ger si le tineti in siguranta, in casa, pana la primavara

Judecand dupa toate aspectele aduse in discutie, putem spune ca alegerea de plase tantari cu balamale prezinta doar avantaje. Singurul sfat, in incheiere, nu comandați după măsurătorile dumneavoastră, pentru că e posibil să greșiți.  De aceea, vă recomand să acceptați disponibilitatea comerciantului de a trimite o echipa la dumneavoastra acasa pentru a determina exact modelul necesar si pretul acestuia. Dacă se pune o plasă de calitate de la bun început nu o veți mai schimba atât de des cum am făcut-o eu.

Descriere: Articol in tema Link: http://service-termopane.net/calculator-plase-insecte-balamale.html
Nr. min. cuvinte: 400 Nr. min. aparitii link: 1
Cuvant cheie: aici gasesti plasa insecte Page authority minim: 21-25
Nr. min. aparitii cuvant cheie: 1

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s