razna

Nu bem apă din Paltinu

Au zis că până la 31 decembrie rezolvă, că avem conducta în pământ, doar trebuie pusă stația de pompare de sub pod în funcțiune. Floare la ureche, ziceau.

Uite că nu a fost. Stația nu a putut fi pornită, nu merg motoarele, nu merge soft-ul, nici nu are cum dacă au stat atâția ani nefolosite. Am zis-o atunci și mi s-a reproșat, la televizor, că nu sunt bine informată. Și că, sigur-sigur, pe 31 decembrie, ce știe aia, avem apă de la robinet. Citește AICI.

Suntem în 11 ianuarie și nu bem apă de la Paltinu. Trebuie reparații la unele componente din stație. Proiectul HidroPrahova, finanțat cu fonduri europene stagnează. Nu s-a aprobat fazarea, nici cu bani europeni, nici cu bani ai județului.

Iar dacă beam deja apă din Paltinu, aflam. Se trâmbița, se tăia panglică.  Un nou termen? Șase luni, ar fi normal. Acolo, până în alegeri.

One thought on “Nu bem apă din Paltinu

  1. Daca mai vrea sa candideze, ceva, ceva, tot trebuie sa faca sa ia ochii oamenilor, o apa, o strada, ceva tot trebuie sa mai miste! Desi,daca stau bine si ma gandesc la unii tupeul e mare si vezi ca are realizari „0” dar vrea tot in varful listei!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s