razna

Cum îți speli covoarele, în Breaza

Există o firmă locală, a unor brezeni, cu care rezolvi problema covoarelor murdare, printr-o metodă importată din Marea Britanie. Propunerea lor este spalarea covoarelor sau a mochetelor la tine acasa, fara sa scoti vreun covor, fara timp mare de uscare si fara efort pentru tine.

12540085_1059563034106888_940937846_nSpalarea se face prin metoda injectie/extractie, ceea ce s-ar traduce prin injectarea unei mici cantitati de apa in covor, la presiune, alaturi de cei mai buni detergenti de covoare din Europa si apoi aspirarea lui. Toata operatiunea se face cu masini profesionale de spalat covoare, care extrag 95% din apa injectata in covoare, astfel incat riscul de aparitie a mucegaiului sub covor este zero.

Cantitatea de apa folosita este minima, cu 40 l de apa putand fi curatate covoarele/mocheta dintr-un apartament de 3 camere. Totusi, covoarele raman usor umede, o uscare completa aparand in maximum 2 ore in conditii proprii (spatiu ventilat cu o sursa de caldura – sau mai simplu, cu o fereastra intredeschisa si un calorifer pornit).

Si ca sa vorbim de preturi, ei bine, preturile practicate de ei sunt comparabile cu preturile practicate de spalatoriile clasice, iar daca adaugi timpul si efortul economisit, faci o afacere buna. Pentru un metru patrat de covor/mocheta trebuie sa scoti din buzunar 5 lei/mp cu conditia sa ai mai mult de 20 de mp de covare de curatat sau 7,5 lei/mp daca ai mai putin de 20 mp. Daca ai insa un hotel sau o pensiune si vrei sa cureti covoarele, ofertele sunt variate, ajungand, in functie de suprafata pana la 3,5 lei/mp. In afara de covoare, ei pot spala la domiciliul tau si saltele, canapele si fotolii cu suprafata textila. Iar daca ai nevoie de o curatenie generala, aceeași firmă este solutia ta, compania oferind si servicii profesionale de curatenie generala, la preturi excelente.

Ca arie de acoperire, cei de la Covoaremaicurate.ro activeaza in zona Ploiesti – Campina – Breaza – Valea Prahovei, fiind totusi disponibili si in alte judete, in functie de comenzi. Mai multe detalii puteti afla de pe site-ul www.covoaremaicurate.ro , de pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/covoaremaicurate sau la telefon 0732.094.272.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s