razna

De ce se ard becurile când se ard, în Breaza?

Buna seara ! In Podu – Vadului, acum o saptamana, s-au montat pe stalpii de iluminat stradal becuri noi , becuri ce folosesc tehnologia led . Foarte bune pe timp de noapte , acestea oferind o luminozitate mult mai buna decat cele vechi . Dar minunea a tinut 3 zile !!! Deja pe cativa stalpi , becurile au inceput „sa se arda” :)) . Ar fi interesant un subiect pe blogul dumneavoastra despre cat a platit primaria pentru aceasta investitie !

Și eu am bservat acest lucru, ba câteva seri, becurile nu au fost aprinse deloc câteva ore. Am văzut cum se schimbau becurile și chiar am întrebat, iar răspunsul a fost că sunt fluctuații de tensiune.

De aflat cât s-a plătit aș vrea și eu să aflu, dacă primăria ar avea purtător de cuvânt să-l întreb. Dar nu are, iar în primar eu nu am încredere că-mi poate da un răspuns la obiect, ci unul de politician școlit de Roșca.

Așa că am solicitat răspuns pe pagina Primăriei. E al doilea pe care-l solicit anul acesta, menționez că la primul nu am primit răspuns că s-a înregistrat undeva, din astea cum se fac la instituțiile publice, obligate de lege să fie transparente.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s