razna

A fugit interlopul Ghibănescu

IMG-20160202-WA0000Stefan Ghibănescu este dat în urmărire generală și în consemn la graniță.
Astăzi i s-a dat iar mandat de arestare, la recurs, iar politiștii au venit să-l ridice de la Breaza. Nu l-au găsit acasă și acum îl caută prin tot orașul. E plină Breaza de polițiști, care-l caută pe la rude și prieteni.

Alexandru Ștefan Ghibănescu este cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina pentru camătă, șantaj, lipsire de libertate, lupte de câini și chiar proxenetism.

Astfel, procurorii au notat în rechizitoriu că inculpatul dădea sume de bani pentru care cerea dobânzi uriașe, că organiza lupte de câini în Breaza, dar și în alte localități, că amenința și șantaja diferite persoane să îi remită sume de bani și că percepea diferite procente din veniturile unor fete trimise în străinătate, ca să se prostitueze. Până acum, Alexandru Ștefan Ghibănescu a fost cercetat penal sub control judiciar, dar magistrații de la Judecătoria Câmpina au dat dreptate procurorilor și au decis că trebuie arestat. Măsura a fost contestată la Tribunalul Prahova, unde inculpatul a pierdut.

Între timp, Ghibănescu a șters-o și este de negăsit. Polițiștii au făcut percheziții la casa lui, unde au căutat indicii despre locul în care s-ar putea ascunde.

12637026_1128561180517533_737672364_o

Polițiștii îl vor căuta mai întâi în județ, apoi îl vor da în urmărire națională și chiar internațională, dacă se va descoperi că a părăsit România. Apropiații care îl ascund sau îl ajută vor fi considerați complici.

Iată decizia Tribunalului Prahova:

„Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul GHIBĂNESCU ŞTEFAN ALEXANDRU, împotriva încheierii din data de 26.01.2016 pronunţată de Judecătoria Câmpina, în dosarul penal nr. 3727/204/2015. În baza art. 275 alin. 2 C.p.p., obligă contestatorul la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, în cuantum de 50 lei. Definitivă. Pronunţată în şedinţă din camera de consiliu, azi, 01.02.2016.”

 

One thought on “A fugit interlopul Ghibănescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s