razna

Semcu ne minte că în seara asta ne dă apă de la Paltinu

citat din observatorulph.ro

Contactat telefonic, Adrian Semcu, directorul Hidro Prahova a precizat că bacteria clostridium perfringens a fost depistată în sistemul de alimentare cu apă în urmă cu şapte zile, atunci când la Breaza a avut loc o avarie. Direcţia de Sănătate Publică a fost anunţată de această situaţie, iar populaţia a fost avertizată prin afişe stradale să nu consume apa.

“Am făcut tot ce ne-au spus cei de la Sanepid (Ispecţia Sanitară n.r.). Am spălat bazinul de apă, am dezinfectat reţeaua, am pus afişe în oraş. În paralel, noi suntem în probe cu reţeaua cea nouă prin care vom alimenta oraşul Breaza cu apă din Paltinu, cel mai probabil acest lucru se va întâmpla în noaptea asta sau în curând, ” a declarat Adrian Semcu.

Mai dă și prefectul Rodica Paraschiv o declarație, care dovedește că habar nu are ce se întâmplă la Breaza:

”La Breaza au mai fost probleme  cu calitatea apei, motiv pentru care s-au efectuat lucrări pentru alimentarea localităţii cu apă de la Paltinu. Până acum alimentarea se făcea din Prahova. Pe perioada în care s-au făcut probe, Hidro Prahova a anunţat populaţia să fiarbă apa pe perioada în care se face trecerea pe noul sistem de alimentare.” 

2 gânduri despre „Semcu ne minte că în seara asta ne dă apă de la Paltinu

  1. Mai avem de schimbat cativa primari si cativa furnizori de apa pana sa ajungem sa avem apa din Paltinu…parca nici pe vremea Civitas nu era asa rau

    Apreciază

  2. Intr-adevar, pe vremea lui Civitas, nu erau nu stiu ce bacterii, dar nu era nici apa, vara mai ales…Ma saturasem de facut baie cu galeata si de umplut cada, ligheane, caldari! Intotdeauna in Breaza au fost MARI probleme cu apa, indiferent de natura lor.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s