razna

Gheorghe Richea este candidatul PSD la Primăria Breaza

Au fost două nume vehiculate să candideze de la PSD. Nicolae Ferăstrăeru, fostul primar și Gheorghe Richea, actualul viceprimar. S-au făcut și sondaje, s-a discutat și la Ploiești, și la Cornu, și la Breaza și a fost ales Gheorghe Richea.

Richea a fost până la legea migrării la PP-DD, unde a candidat acum 4 ani. Acum e la PSD și va candida din nou la Primărie.

15 thoughts on “Gheorghe Richea este candidatul PSD la Primăria Breaza

 1. Pai normal ca Richea ! Ce sa faci cu sudoru’ de Nae ?In 2012 , de alegeri Nae umbla cu politia pe strada sa vada cum il fura USL -ul ///Hahahaha

  Apreciază

 2. O fi Nae sudor…dar tu esti un caz mult mai grav. Tu esti un agramat/a! „v-a” intra. Ce blat intre Balasescu si PSD. L-au bagat pe Richea la inaintare ca sa castige Balasescu sigur, dupa care, sa il puna iarasi pe Richea vice! Hai cu votu!

  Apreciază

 3. Poate reusesti sa te muti ….in Breaza! Balasescu si Ferastraieru nu au reusit asta.. ei sunt niste domni si nu servesc Breaza. Nu va trebuie un om cu bun simt si elegant cu bietii brezeni satui de fanarioti si badarani?

  Apreciază

 4. De data asta te vei muta sigur din Breaza domnule Nae.Blat a fost între tine și Bălășescu pentru că nu te-a deranjat construcția ilegală de lângă Casa de Cultură și nici că lucrezi ilegal de patru ani.Bine ți-au făcut psd-eii pentru că ne-ai trădat.

  Apreciază

 5. Gicule recunosc ca am repetat un an la Universitatea Romano – Americana , dar tu ai mare nevoie de tratament …incearca cu Xanax…merge la paranoia.

  Apreciază

 6. Dacă Nae rupea cârdășia cu Bercăroiu D. era altceva.S-a complăcut în mizeria interlopilor care l-au nenorocit data trecută și oamenii au aflat.Păcat.Deși are 62 ani mai putea duce un mandat. Votez orice variantă care nu va fi lângă interlopi.

  Apreciază

 7. cred ca toti vor fi langa interlopi…toti vor manca branzica de la bercaroiu…usl-ul lui bala s-a folosit de interlopi in campania din 2012 ..oare cati banuti a dat mr balasescu?

  Apreciază

 8. Nu prea mai are Richea sanse ….A aparut cica inca unul bun de la armata… mai bun si ca Toader a lu Bala si ca Sandu Vinti(seful lui direct)……..
  Multe surse spun ca are multe resurse de pe timpul cand dadea cu ruleta…revenim cu informatii….

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s