razna

Soluții pentru cei care vor să organizeze excursii

 

Nu e cazul să devenim toți agenți de turism, dar e bine de știut că există firme care au servicii de inchirieri autocare.  Fie că organizezi o deplasare, fie că ai nuntași de cărat la un restaurant, NICKTRANS oferă spre închiriere, prin agenții de turism sau pentru persoane juridice, grupuri organizate sau evenimente fericite, autocare și microbuze. Toate autocarele oferite de această firmă se închiriază cu şofer. Iată oferta din care se poate alege, atît autocare, cât și microbuze:

  1.   AUTOCARE: Scania Irizar New Century, Mercedes 350 Turismo, Mercedes 404 RHD, Setra 215 HD, Berkof Axial 100, Setra 328 DT, Temsa Opalin 10, clasificate cu 2 sau 3 stele, dotate cu aer conditionat, instalatie audio-video, scaune rabatabile si extensibile, toaleta, servicii de bar, sistem de incalzire, cafetiera,etc. Numar de locuri: 35 – 72
  2. Microbuze Mercedes Sprinter, VW LT 35 Maxi, VW T4 Lang, VW Crafter, clasificate 1 stea, dotate cu sistem de incalzire, instalatie audio-video, scaune rabatabile si extensibile, etc. Numar de locuri: 9 locuri pana la  20 locuri.

NickTrans ofera servicii de transport national și international, la prețuri avantajoase și negociabile. Calitatea serviciilor oferite se ridică la nivelul asteptarilor. Toate autocarele și microbuzele care sunt folosite pentru transportul turistic sunt echipate cu tot ceea ce este necesar pentru o deplasare de mai lungă durată (climatizare, încalzire, microfon, sisteme audio-video HI-FI, mini-bar, bucătărie, scaune rabatabile, lămpi individuale pentru citit, măsuțe, frigider, suporți picioare), fiind clasificate 1*, 2*, 3* si 4*. Mare parte din flotă este alcatuită din microbuze și autocare noi și moderne.
Preţurile se pot negocia în funcţie de numărul de km parcurşi sau la numărul de ore în care autovehiculul este la dispoziţia beneficiarului. Ele se negociază în funcție de numărul de km parcursi, numărul de zile de inchiriere sau timpul de staționare. Tarifele  includ motorină, T.V.A., taxe de drum, carte verde, asigurare calatori si bagaje, diurne soferi. Tarifele  nu includ taxe de parcare, tuneluri, taxe de intrare in orase, ferry-boat, cazare si masa soferilor ( pensiune completa )

Untitled-1Obiectul principal de activitate al fimrei este reprezentat de transportul intern si international de persoane. Firma asigura însă mult mai multe servicii, de care este nevoie când faci o călătorie, inclusiv rezervări de bilete, asigurări medicale, consultanță, închirieri de autocare șicomercializare de sejururi turistice. Societatea vine in intampinarea numeroaselor cereri ale pietei oferind servicii specializate in domeniul transportului intern si international de persoane. Prin perfectionarea continuă a personalului propriu, s-a ajuns ca acesta sa faca față standardelor europene.

Bine de știut, nu? Se apropie Paștele, revin în actualitate excursiile la mănăstiri, apoi vara cu sejururile la mare, toamna, cu plimbările la muzee. De ce să apelezi la o agenție turistică cu program și prețuri fixe, dacă poți închiria un autocar, iar programul ți-l faci tu singur?

Obiectivul firmei este ca fiecare client să ajungă în siguranță la destinația dorită, cu maximum de confort.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s