razna

Câți brezeni au consumat canabis de la Cheloo?

Noi nu ne dăm seama ce s-a întâmplat ieri, la Breaza. Zeci de persoane au fost duse la DIICOT Ploiești, printre care și elevi de liceu, tineri în jur de 2o de ani, la pachet cu interlopi cunoscuți, toți acuzați că au consumat sau distribuit droguri în Breaza! 

”Membrii grupării sunt supravegheați de peste doi ani, din 2014, când au fost infiltrați polițiști sub acoperire în anturajul lor. Agenții au participat la petreceri, la tranzacții, le-au adus clienți și au făcut făcut cumpărări autorizate, înregistrate și raportate în fiecare etapă a misiunii. Există interceptări făcute de ofițeri specializați în culegerea de informații care au participat la această operațiune”, scriu ziarele

Dintre aceștia, doar 6 au fost reținuți, iar azi se discută arestarea lor. Revin cu numele lor, până atunci iată comunicatul DIICOT.

Miercuri, 30 martie 2016, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. Ploiești, Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița și Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, au efectuat 10 percheziții la domiciliile unor persone bănuite că ar face parte dintr-o grupare infracțională specializată în trafic și consum de droguri de risc (cannabis). Perchezițiile au avut loc în municipiul București și în județele Prahova și Ialomița.

Din cercetări a reieșit că gruparea, formată din 8 membri, procura drogurile de la dealeri din București, după care le comercializa în orașul Breaza și localitățile limitrofe. În cadrul perchezitiilor, polițiștii au descoperit diverse cantități de materie vegetală cu aspect de cannabis, semințe de cannabis, precum și ustensile pentru consum, ambalare și distribuire de drogurilor.

80 de persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T., pentru audieri.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic și consum de droguri de risc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s