razna

Control și amenzi în piața din Breaza

Se stie că a fost control în mizeria de piață din Breaza, sâmbătă. Cei care nu au avut pile și nu au fost anunțați au fost amendați. Ceilalți au pus lacătul pe ușă și au scăpat.

Iată ce amenzi s-au dat:

Sancțiuni contravenționale în valoare de aproape 100.000 lei aplicate pentru combaterea ilegalităţilor ce se comit în sectorul agroalimentar din Piața Centrală a orașului Breaza

Ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat vineri, în intervalul 09:00-13:00, în Piața Centrală a orașului Breaza, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în sectorul agroalimentar.

Polițiștii au fost sprijiniți de reprezenți ai C.J.P.C. Prahova, ai D.S.V.S.A. Prahova și din cadrul D.R.M.L. Au fost verificate 27 de societăți comerciale și aplicate 31 de sancțiuni contravenționale în valoare de 99.550 lei.

  Totodată, au fost confiscate bunuri  în valoare de 2.275 lei, au fost indisponibilizate 15 kg de carne și au fost oprite temporar de la comercializare 2.739 kg legume pentru deficiențe de informare.

3 gânduri despre „Control și amenzi în piața din Breaza

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s