razna

Povestea celor doi Grădinaru, de la Breaza

Îl avem pe Marian Grădinaru, om vechi în PSD, cu nenumărate mandate de consilier local la Breaza. Doar că anul ăsta a fost pus pe locul al 14-lea pe lista PSD pentru Consiliul Local, adică fără șanse. Ceea ce l-a supărat. S-a retras de pe listă, în ultimul moment, dar nu a plecat acasă. S-a dus la PNL, a ajuns până la Mircea Roșca, cel care a avut cuvântul final în alcătuirea listei PNL.

Și, ce să vezi? Un anume Barbu de pe lista PNL, de pe locul 23 se retrage în ultima zi, iar în locul lui apare Adriana Grădinaru, soția lui Marian Grădinaru. Dar nu pe locul 23, ci pe locul 2, adică imediat după Bălășescu, practic cel mai bun loc de pe listă, dându-i pe ceilalți cu un loc mai jos.

Asta da răzbunare! Nu mă puneți pe lista PSD, o pun pe nevastă-mea pe lista PNL!

I-aș fi dat dreptate lui Marian Grădinaru să fie supărat, dacă în anii  ăștia în care a fost consilier local ar fi făcut ceva pentru Breaza și ar fi fost scos pe nedrept de pe listă. Eu nu înțeleg însă cum de i-a prostit pe liberali, care au considerat că e nedrept cum a fost tratat la PSD și l-a ajutat să se răzbune prin garantarea unui loc în Consiliul Local, în detrimentul altor liberali care au muncit în partid și poate și-ar fi meritat locul. Ce au gândit, că fură din voturile PSD prin aducerea familiei Grădinaru în PNL? Cu astfel de strategii….

PSD va avea grijă să se afle povestea asta și o va exploata în avantajul său. O scriu și eu pentru că mi se pare de râsul curcilor.

2 thoughts on “Povestea celor doi Grădinaru, de la Breaza

  1. În sfârșit vedem că un partid din Breaza i-a atitudine.Schimbă „dinozaurii” puturoși și șpăgari cu tineri capabili,cu studi și dornici de a face ceva pentru acest oraș.Cârdășia ce îi leagă pe Grădinaru de Mircea Roșca și Bălășescu e veche.Nu uitați că acest Grădinaru a votat în Consiliul Local înpotriva P.S.D. și pentru Bălășescu.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s