razna

Primarul Răzvan Bălășescu recunoaște că nu a făcut nimic pentru Breaza

Recunoaște pe site-ul Primăriei, când anunță consultarea publică pentru accesarea unor fonduri europene, și ne descrie Breaza exact așa cum este: deloc atrăgătoare pentru locuitori și turiști:

”Breaza nu este în prezent dezvoltată suficient din punct de vedere turistic deoarece nu dispune în prezent de căi de acces la principalele obiective turistice naturale, acestea neputând fi valorificate din punct de vedere turistic la adevarata lor valoare. Nu există spatii de recreere, de popas, locuri de joaca pentru copii, zone special amenajate pentru sport, amfiteatru în aer liber, etc.În anumite zone de interes ale stațiunii nu există tortuare, alei pietonale și nici piste de biciclete, fapt pentru care stațiunea nu este atractivă din punct de vedere turistic deoarece vizitatorii nu pot practica un turism recreativ și în sigurantă. Stațiunea nu dispune de mobilier adecvat și nici de alte facilități prin care să se crească gradul de confort al turiștilor. Justificarea nevoii de modernizare a stațiunii prin obținerea de fonduri europene este dată de necesitatea acută de a stimula turismul în stațiune pentru a permite dezvoltarea acesteia și ulterior autorizarea în stațiune balneo – climaterică.”

Un gând despre „Primarul Răzvan Bălășescu recunoaște că nu a făcut nimic pentru Breaza

  1. pai f****-tzi ***ii **mii tale, mai tii minte cand te bateai cu BCA-un chept ca faci drumuri si spital la Podul Vadului si aduci investitori, ca aduci turisti si dezvolti orasul??? Acum te dai de ceasu mortii ca nu ai facut nimic? Ai stat ca o putoare 4 ani in scaun, ai oprit orice incercare a altora de a face ceva pentru orasul ala, te-ai limitat la clica ta politica, la lingai de cururi si platitori de spagi ca sa fii tu mare boss? acum Breaza nu e dezvoltata? de ce nu e dezvoltata primare? nu cumva ca ti-ai bagat tu picioarele ?? si mai vrei un mandat??? :))))))) vezi sa nu fie vreun mandat d-ala….stii tu de care…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s