razna

Cine e Moraru Constantin, candidatul PSRO la Primăria Breaza

13118830_708027242673759_6486865000542216813_nNu a mai făcut politică, spre deosebire de ceilalți candidați la Primărie. E cunoscut de cei care au lucrat în liceul militar, de elevii săi și pare alternativa la ce a avut Breaza până acum.

Constantin Moraru e candidat la Primăria Breaza și primul pe lista candidaților la Consiliul Județean din partea PSRO, partid care ne propune  5 principii: patriotism, participare, probitate, profesionalism și progres.

Moraru a urmat Şcoala Militară de Ofiţeri Activi „Nicolae Bălcescu” Sibiu, unde a absolvit ca şef de promoţie (1982). În 1992 a absolvit Academia de Înalte Studii Militare. A urmat cursurile Colegiului de Management al Resurselor Apărării, Educaţional şi al Achiziţiilor din Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”.

Din 2010 este doctor în Ştiinţe militare şi informaţii.

Între anii 1999-2005 a fost şeful biroului testări în cadrul Centrului Zonal de Selecţie şi Orientare Breaza.

A fost comandant pluton elevi la Şcoala Militară de Ofiţeri Activi „Nicolae Bălcescu”, iar din anul 1986, s-a reîntors la Breaza, la Colegiul Militar Liceal „Dimitrie Cantemir” pentru a îndeplini funcţia de comandant companie elevi.
În perioada 2005-2014, a îndeplinit funcţia de comandant al Colegiului Militar Liceal „Dimitrie Cantemir”.

14 thoughts on “Cine e Moraru Constantin, candidatul PSRO la Primăria Breaza

 1. Multa lume stie cine-i dl Moraru. Macar a stat la Breaza (mai mult a stat decat sa faca ceva)fata de dl. Bercaroiu care a stat, dar la Campina, nici macar la Breaza. Se aseamana cu dl Vintiloiu! Nu ai ce sa le ceri!
  Consilierii, masa de manevra sunt buni, exceptie cei de pe locul unu la loal si judet!

  Apreciază

 2. Din 2014 pana azi unde a umblat? De ce nu spune brezenilor ca a ocupat o functie de general MApN, de unde a iesit la pensie, din pacate, polcovnic……..De ce oare???????

  Apreciază

 3. Moraru e un administrator foarte bun . Un tip foarte activ , se implica si nu se lasa pana cand nu si termina treaba . E facut pentru proiecte mari , nu pentru bambilici .
  Moraru nu vorbeste mult , el face !!!
  Moraru nu suporta trantorii si fofilacii . Va reorganiza multe ,, miniorganizatii” pe acolo .
  Moraru va veni la primarie incaltat in senile si cu baioneta in mana . Va termina repede cu cei care ,, mananca cascaval gras ” din banii publici .
  Pe scurt : 1. MORARU E UN OM DUR , NU VA LASATI PACALITI DE ZAMBETUL FORTAT DIN POZE ! DACA NU EXECUTI CE A ZIS SAU INCERCI SA-L PACALESTI INSEAMNA CA ESTI INCONSTIENT SI VREI SA FII MUSCAT DE BULDOG…
  2. MORARU ESTE UN PERFECTIONIST . NU SUPORTA GROPILE DIN ASFALT SI BORDURILE NEVOPSITE .
  3. MORARU NU SEMNEAZA CA PRIMARUL …. AVIZ JURISTILOR SI CONTABILILOR !!!
  4. MORARU A RAMAS COLONEL PENTRU CA NU ARE INSTALAT SOFTUL DE MILOG SAU LINGAU . SI ARE UN DEFECT … E FOARTE DIRECT SI A DERANJAT.
  De unde stiu toate astea?? … pentru ca am lucrat cu el .

  Apreciază

 4. Mare diferenta intre cei doi manageri- Moraru -lic militar si Vintiloiu-as locatari blocuri nu este. Cin se aseamana se aduna!

  Apreciază

 5. Mai Vasilescule cine-oi fi nu stiu, si binenteles ca nu-mi doresc acest lucru. Doar atat iti spun ca nu stiu cum a scapat de DNA, pana la ora asta? acel candidat pe care il ridici in slavi. Te avertizez, de asemenea, ca daca reusesti sa ma iriti indeajuns o sa-i expun intreaga si adevarata lui fata……

  Apreciază

 6. Cunosc candidatul Moraru este o sansă pentru orasul Breaza.Nu veti regreta daca il votați.Daca nu rămânem la acelasi nămol și ne vom intrati cu Techirghiolul…

  Apreciază

 7. Il cunosc pe domnul Moraru.Este un om ambitios ,corect.Parcursul sau profesional este ireproșabil.Votati-l !!!Nu as vrea sa ramana Breaza infratita cu Techirghiolul încă 4 ani !

  Apreciază

 8. Nu vreau sa rămânem pe veci infratiti cu Techirghiolul .Votați omul nu berea si micul.Izbândă in alegeri !!!

  Apreciază

 9. bai d-le ..unul dintre anonimi…, a ocupat functie de general pentru ca a putut.tu de ce n-ai facut-o? a iesit la pensie colonel ca nu le-a avut cu relationarea limba- anus.iar un subordonat indisciplinat de regula e un foarte bun comandant, tocmai de aceea e indisciplinat….comandantii (liderii)nu se fac, ci se nasc

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s