razna

Roșca nu le mai dă tigăi brezenilor, îi plimbă la București

Suntem atât de amărâți, noi brezenii, încât ne bucurăm la o ieșire în capitală, în vizită la Palatul Parlamentului. Ne duce Mircea Roșca, deputatul. O face în campanie electorală, pentru că până acum nu a avut timp: a fost prin arest, pe la DNA, și-a schimbat religia. Se laudă pe Facebook cu plimbarea asta, pune poze cu junimea care-l adoră și ne promite că ne duce și la Palatul European, dacă suntem cuminți.

Trebuie să ai o jenă, o decență și să faci un pas în spate când ești trimis în judecată și acuzat de niște fapte de corupție prin tot județul. Să stai pitit la Comarnic. Nu și Roșca. Îi place să fie adulat de oameni și uite că încă mai găsește câțiva.

13173711_1031618533587576_1049998950796360031_n

3 thoughts on “Roșca nu le mai dă tigăi brezenilor, îi plimbă la București

  1. Ce sa faci cu astia? Ca s niste copii de 15-16 ani…se stie ca directoarea liceului Vlaicu a fost adusa pe postul asta pt ca a avut afinitati fata de o formatiune politica anume fata de care vechiul director nu avea…restul e cancan…de aia i au si dus pe copii. Greul abia urmeaza sa fie dat, 2 mici si o bere la un leu reprezinta nimic pe langa ce urmeaza. Ati uitat ca nu a venit mai-nimeni sa cante la ultimele balciuri? Credeati ca e o coincidenta?:)))

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s