razna

Ce le-a spus Tăriceanu brezenilor

DSC_0015În această după amiază, Călin Popescu Tăriceanu a poposit și la Breaza, după ce a fost la Ploiești, Băicoi și Câmpina: Din cauza ploii, s-a anulat plimbarea prin oraș și a rămas doar întâlnirea de la sala de sport a liceului.

Președinte al Senatului, al doilea om în Stat, Tăriceanu a venit la Breaza pentru a-l susține pe Cătălin Bercăroiu, candidatul ALDE la funcția de primar.

Iată câteva dintre ideile punctate:

”Cunosc Breaza, mai merg la Sinaia și dacă e DN1 aglomerat o iau prin Breaza. Drumul e prost, foarte prost. S-a lucrat haotic, nu trebuia să fie atâtea șantiere, în tot orașul. Trebuia spart pe o porțiune, băgat conductă și asfaltat, abia apoi mers mai departe. Așa, s-au deschis șantiere peste tot, nu s-a asfaltat după aceea, iar drumul e prost.”

”Un primar bun trebuie să aibă 2 puncte tari: competența profesională, adică o profesie în care a excelat, și onestitate: să le spună clar oamenilor ce poate face pentru ei și să-i țină aproape. Domnul Bercăroiu este un bun director de școală, un om care lucrează cu oamenii și este onest cu ei”

”Nu contează dacă Breaza e oraș sau sat. Contează să-i fie valorificat potențialul, pentru că atunci apar locuri de muncă. Înțeleg că industrie nu se mai poate, atunci rămâne turismul. Nu contează cât de mare sau frumoasă e o localitate, contează ca oamenii să aibă slujbe”.

DSC_0013DSC_0029DSC_0017

 

 

6 thoughts on “Ce le-a spus Tăriceanu brezenilor

 1. Are dreptate dl Tariceanu in privinta drumurilor din Breaza. Dar dansul nu a mers si pe strazile cu probleme, numai prin centru, ocolind DN 1. Asa se face lansarea candidatilor .
  Eu as vrea sa va spun ceva dureros pentru locuitorii strazii Plaiului si a strazii adiacente Marasesti, oful meu.
  Dupa ce surpatura de pe str. Plaiului a fost.a fost rezolvata, ieri 14 mai dorind sa intram pe str. Marasesti spre a vedea mersul lucrarilor de canalizare am avut marea surpriza sa vedem cum la locul surpaturii, care chipurile era rezolvata, un morman , gramada, imensa de pamant bloca total aceasta strada. Nu stiu cine a fost executantul lucrarii anterioare, dar lucru cert, lucrarea a fost de proasta calitate. Si asa cetatenii din urmatoarele case de pe str.Plaiului au ramas blocati in casele lor.
  Ne-am intors si ne-am continuat periplul urcand un deal, gafaind, innoroiti si plini de naduf si am inotat in glod pe str. Marasesti unde lucrarile pentru canalizare erau sistate din cauza lucrarilor din Plaiului, neavand acces cu utilajele.
  Stiu ca fonduri europene au fost alocate mai de mult pentru modernizare strazilor din Breaza, dar am vazut planul de investitii al PSD rezultand ca str. Marasesti nu apare pe lista. Probabil si pe celelalte liste ale candidatilor.
  Am intrebat un cetatean de pe aceasta strada ce parere are, si el resemnat a zis – Ce sa facem, asa a lasat Dumnezeu, nu avem ce face, ca promisiuni ni s-au facut destule.
  Aceasta este mentalitatea unui cetatean, ,,lovit de soarta,, . Oare unde este responsabilitatea civica ? Ne lasam la discretia proniei ceresti sau la nepasarea conducerii din Primaria Breaza ?
  Pentru crezare, adaug si fotografii realizate pe teren. Trebuie sa dam acatiste la biserica pentru rezolvarea problemelor ?

  Apreciază

 2. ce ne facem .. dragi brezeni …??? veti vota asemenea mincinosi …??? unde sunt listele cu consilierii …??? nu le-a vazut nimeni …!!! ne mint de treizeci de ani …!!! Breaza a ajuns intr-o stare deplorabila …!!! nu mai poti circula pe strada … nu mai poti respira aerul imbibat cu praf si miros de la haznalele care se scurg pe santuri , casele toate ni s-au daramat din cauza masinilor de tonaj greu care circula cu viteza pe soselele Brezei … care .. numai sosele de oras nu sunt ..(.pline cu pietre si noroi )…au furat toti banii de treizeci de ani … toti cei care s-au ,,perindat ” prin Primarie … functionarii primariei .. ne trateaza cu ,,sictir”… daca ai nevoie de ceva …( ca nimeni nu mai este ca ei )… au dreptul sa calce brezenii in picioare si trebuie sa le spui ,,sarut’mana”… in fiecare zi … daca vrei sa intri in primarie . Scolile sunt ,,praf si pulbere”… copiii fac naveta la Campina si ajung obositi cand vin acasa , li s-a furat si copilaria … fiindca sunt extenuati …(copii de 6-7 ani … stau la scoala cate 9 ore …)
  Consilierii stau in carciumi toata ziua , si-au facut firme de constructii si contracte cu primaria … ca fac ei lucrari de modernizare in Breaza ..(vezi Chitoi Ciprian)… si in realitate au furat si nu au facut nimic …
  Candidatii de acum sunt numai niste ,,nume”… fiindca sunt pusi de cei care au fost si pana acum … si nu au facut decat sa distruga Breaza …
  S-au creat adevarate ,,retele ” intre cei ce au prins puterea dupa revolutie si nimeni nu-i mai poate opri …!! Au scutit de impozite si taxe .. toti mafiotii din Breaza … si sunt societati care functioneaza ilegal …!!! fara acte …!!! firme fantoma ….
  Daca ii veti vota , vom ajunge din rau .. in si mai rau …!!! ne vom plange zilele … !!!
  Nu-i intereseaza de noi … ci de ei …!!!
  SOLUTIA ESTE : MERGETI LA VOT SI ANULATI TOATE VOTURILE CU STAMPILE MULTE PE TOT BULETINUL DE VOT ..!! sa faca adunare cu toti brezenii si sa-si aleaga singuri conducatorii …!!! nu pun ei pe cine vor …!!!
  NU SE MAI POATE …!!!! NU VA MAI VREM …!!!
  traseisti … mincinosi … si hoti .. nu mai vrem …!!!!!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s