razna

Cum se va vota la Breaza

Unii cum îi va tăia capul, alții judecând la rece. Unii își votează rudele și cunoștințele, alții analizează candidații. Alții votează pentru un candidat, alții împotriva unui anume candidat.

  1. Sunt cei care aleg unul dintre cei 7 candidați. Nu contează că are șanse sau nu, important este că ei aia simt și aia votează. Voturile se divizează astfel foarte mult. Vor avea câștig de cauză cei cu electorat sigur, asigurat de partid sau de funcția anterioară. Analiștii ar spune că un vot acordat unuia despre care știi sigur că nu are șanse este un vot irosit.
  2. Sunt cei care gândesc ca și cum ar fi turul al doilea. O înfruntare între doi candidați. La Breaza se bat Richea și Bălășescu, sunt la mustață în sondaje. Sunt cei care votează cu unul dintre ei din start, din convingere. Dar mai sunt și cei care nu vor să iasă Bălășescu. Ce faci atunci? Votezi unul dintre cei care sunt pe locurile din coadă sau îl votezi pe Richea, contracandidatul care chiar are șanse să-l învingă pe Bălășescu?
  3.  Sunt cei care-și vor anula votul. Scârbiți de cei care au mai fost primari, viceprimari sau consilieri locali, care și-au schimbat partidele și acum se dau nou-nouți. Și sunt mulți supărați în Breaza.

În Breaza, la data de 2 martie 2016, sunt înregistrați 14.448 de cetățeni cu drept de vot. Dintre aceștia, 6.947 sunt bărbați, iar 7.501 sunt femei.

3 thoughts on “Cum se va vota la Breaza

  1. Sunt in Breaza 30 % dintre alegatori care se simt importanti acum. Lumea are nevoie de ei, fara ei lumea-i moarta.Se seteaza pe ACTIV din 4 in 4 ani si sunt cei mai importanti. Stiu, invata, combina, maraie si, dupa toata analiza… voteaza PSD. Sunt nebuni.

    Apreciază

  2. Cand te uiti pe listele de vot mai ca iti vine sa o iei la fuga. Unul s-unul. Te apuca rasul/plansul. Sa vedem cu cat se mai cumpara un vot de data asta. Stiu ca PSD-ul nu se va lasa chiar asa usor. Dar nici Balasescu nu vrea sa lase ciolanul. Si stiu si ca brezenilor nu le pasa de ce se va intampla in viitor cu ei. cei 50 de lei sa vina.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s