razna

Constantin Moraru s-a ales doar cu experiența

Constantin Moraru a candidat la Primăria Breaza și a obținut multe voturi de la brezeni, peste 5 % (curând aflăm oficial și voi scrie aici procentul exact) și a tras și PSRO după el, care a obținut un mandat în Consiliul Local. Doar că acest mandat nu va fi al lui, ci al primului clasat pe lista de candidați ai PSRO, Alexandru Vintiloiu. Moraru nu e pe lista de consilieri locali.

Moraru a fost primul pe lista de candidați a PSRO pentru Consiliul Județean și chiar a obținut multe voturi la Breaza. Doar că PSRO nu a trecut pragul electoral la nivelul județului și nu a reușit să intre în Consiliul Județean.

Iar Moraru nu se alege cu nimic din aceste alegeri, decât cu ceva experiență. Dar pe notorietatea și valoarea lui, altcineva intră în Consiliul Local.

5 thoughts on “Constantin Moraru s-a ales doar cu experiența

  1. Pacat, ar fi merit un loc in Consiliu! Era mai bun si mai competent decat multi dintre cei afisati pe listele consilierilor, indiferent de partid!
    Daca alegerile ar fi facute nominal si la consilieri, de multi ar fi si uitat lumea ca exista…nu i-ar fi ales nici Dracu’.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s