razna

Câte voturi au obținut candidații la Primăria Breaza

RICHEA GHEORGHE -2966

BĂLĂŞESCU COSTIN RĂZVAN -1980

BERCĂROIU CĂTĂLIN -836

MORARU CONSTANTIN -641

BARNA GHEORGHE -220

BERCĂROIU GHEORGHE-DRAGOŞ -207

VASILIU CONSTANTIN -112

 

7 thoughts on “Câte voturi au obținut candidații la Primăria Breaza

 1. fara comentarii .. despre voturi …!!! oamenii nu au fost informati corect si la timp… s-au afisat primarii , iar despre consilieri nimeni nu a stiut nimic , pana joi .. cand am fost inundati de ploi prin toata Breaza si au inceput sa vina sa-si puna ,,fluturasii „.. cu ,,asa zisi consilieri „… in cutiile de scrisori ..
  . Conteaza primarul , dar conteaza si consilierii … degeaba primarul este un gospodar , daca are ,,in spate „… numai nulitati ….din cate am citit aici … , din ceea ce am primit in ,,casuta postala „… nu prea se potrivesc propunerile pentru consilieri , cu ceea ce s-a validat , in urma alegerilor …!!!
  adica … una spunem … si alta facem …??? cine ,pe cine pacaleste …??? mergem tot in minciuna …???
  Orasul Breaza nu mai poate avea oameni care vor sa faca ceva pt cetateni …??? din ce cauza …??? Orasul este mic , oamenii se cunosc intre ei … si atunci … de ce sa nu facem din nou ,,familii ” .. care nu-si cunosc decat interesul lor … fara cetatenii de rand …!!! multi au 3-4 mandate in consiliu … de ce ….??? sau poate si mai mult …!!! vrem tineri care au idei noi , care sunt ,,scoliti „… si nu au unde munci … iar la Primaria Breaza , sunt aceiasi oameni de 30 de ani … care sfideaza toti cetatenii ..,. iar daca vine unul nou , ,,il iau la suturi „….. asa se va merge in continuare …???

   Faci o reclamatie catre primar , inregistrata , la Primarie si nu primesti niciun raspuns ...!!! De ce ...??? reclamatiile ajung ori la cosul de gunoi , ca functionarele din Primarie au ,, prieteni "... si Primarul trebuie ,,protejat ".. sa se faca intr-un fel ca nu stie , ori le plimba pe la Consiliu .. care nu are nicio ,,treaba " .. cu problemele cetatenilor ... 
  
   Dar nu uitati ...!!!!! FARA CETATENII DE RAND ... care-si platesc impozitele si care suporta toate ,,nenorocirile " din Breaza .. de la revolutie pana acum , voi cei ce veti conduce orasul de acum incolo , inca 4 ani ... n-ati fi existat ...!!! 
   Exista un Dumnezeu pt fiecare ... si daca in continuare se va merge pe ideea de a pacali oamenii si a ne bate joc de ei ... sunt sigura ca , aceia care vor face acest lucru , ... isi vor capata pedeapsa ...!!!
  

  Apreciază

 2. Pt.@Adrian: Gresit, nu sunt consilieri de „2 bani”. Sunt de foarte multi bani la care unii dintre noi nu vor ajunge niciodata. Si daca sunt atat de ocupati sa si-i faca, cum sa mai aiba timp si de treburile obstii?

  Apreciază

 3. Adi poti sa ajuti si sa fim cu ochii pe ei! Macar Richea e din Breaza si o sa ii pese! Despre consilieri ii dreseaza el pt ca o sa filmeze sedintele de consiliu si nu pot s-o mai coteasca!

  Apreciază

 4. Mi-e dor de Balasescu! Cica nici nu a mai trecut pe la Primarie… Pe cine o mai nenoroci? Unde si-o gasi un loc de munca?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s