razna

Vara asta fă-ți o aroganță

Și cumpără-ți un skateboard electric. Costă mai puțin decât ai crede, s-a ieftinit în ultimii ani, nu mai este chiar inaccesibil. Și este la modă. Nu mai e în trend să ai ATV sau chopper. Doar un Spyder s-ar putea să mai fie la fel de cool.

Recordul pentru cea mai mare viteză atinsă cu un skateboard electric este de 95,83 km/h și a fost realizat de Mischo Erban, în Slovenia, fiind omologat la data de 27 octombrie 2015, potrivit Guinnessworldrecords.

Tu nu o să mergi cu 95 de km pe oră, dar un 40 tot poți să prinzi, pe o pistă specială, poate pe Muscel.

Ziceam că nu mai sunt așa scumpe. Așa e, în plus au apărut mai mulți producători și aceștia au oferte de vară. Pe Depozit-online.ro, prețul unui skateboard electric este redus cu 20%, de la 3237 de lei, la 2590 de lei.

30755_120_120_0Skateboard-ul electric este noua tendinta in deplasarea urbana fiind potrivit pentru tineri, adulți sau vârstnici. E simplu de folosit, nu e nevoie de carnet de șofer, dar nici nu poți merge pe stradă cu el. Doar în parcuri, pe trotuare, pe bulevarde. La plimbare.
Aceste mijloace de transport personal sunt fabricate cu cele mai bune materiale . 
Carcasa Smart Board-ului este fabricata dintr-un material foarte rezistent pentru a nu se deforma in cazul socurilor mecanice . Tot acest material impiedica patrunderea apei sau a prafului. 
 
Rotile – sunt concepute pentru a rula pe foarte multe suprafete , sa aiba o aderenta foarte mare si sa fie rezistente in timp fiind cea mai buna alegere pentru un scooter electric Smart Board. 
 
Motoarele – cate unul pentru fiecare roata . Aceste motoare nu permit intrarea de praf inauntru si astfel riscul ca ele sa se blocheze este eliminat. Totodata aceste motoare sunt testate pentru a fi puternice si rezistente ani de zile . Motoarele folosite la Smart Board sunt 100% electrice si nu sunt daunatoare mediului inconjurător. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s