razna

O pernă răcoroasă…

este perna Dormeo Siena, cea umplută cu gel. Da, un gel granulat albastru, care este răcoritor și nu lasă capul să transpire.

Ce așteptări ai de la o pernă? Depinde.

Unii o preferă moale și pufoasă, să se afunde în ea, să nu se vadă decât părul sau vârful nasului. Nu e cazul cu perna Siena Dormeo. După ce am testat-o, cu ajutorul Buzzstore, mi-am dat seama că este o pernă un pic mai tare. Poți să-i mai scoți din material, pentru a o face mai moale, dar va rămâne la fel de fermă, deoarece materialul din care e făcută e deosebit: un gel răcoritor care nu sufera modificări în funcție de temperatură și greutate își mentine întotdeauna nivelul de confort. Gelul cu care este umplut invelisul interior nu absoarbe temperaturile ridicate.

siena-perna-cu-gel-dormeoPerna cu gel Siena este ideala pentru cei care cauta o perna fermă, care să nu se turtească, oferindu-ți în acelasi timp susținere comodă pentru cap și gât. Invelișul se poate spala la 40 de grade Celsius.

Perna Siena este potrivită persoanelor predispuse la alergii, se mulează perfect la forma corpului , oferind astfel un spatiu de dormit personalizat, răspunde la poziția și la temperatura corpului și se adaptează la conturul acestuia. Pentru un plus de protectie, are un invelis tratat cu protectie CleanEffect®care ofera protectie impotriva acarienilor, bacteriilor și mirosurilor neplăcute.

Asta e descrierea din cărți. Eu vă spun că e o pernă bună. I-am căutat nod în papură, fiind un produs ultra lăudat la TV, dar nu i-am găsit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s