razna

Primarul din Breaza va fi investit vineri, 24 iunie. Atunci aflăm și viceprimarul

Tot atunci vor fi validați și consilierii. Propunerea PSD pentru viceprimar la Breaza este, la ora asta, domnișoara Bran Alexandra. Nu are nici 30 de ani, dar a făcut politică de mică, prin diferite partide, de diverse doctrine. Anul trecut, de exemplu, nu era în PSD.

PSD are 8 consilieri, iar în consiliu sunt 17. Are nevoie de încă un vot pentru o majoritate simplă și a-și instala viceprimarul. Propunerea PNL nu o cunosc, dar bănuiesc că va fi  Cîrtoaje Florin. Bănuiesc.

Singurul lucru sigur este că pe 24 iunie, de la ora 16.00, Gheorghe Richea își începe mandatul. Așteptările de la noul primar sunt imense. Breaza are multe probleme nerezolvate și promit că le voi readuce în atenție la momentul potrivit.

3 gânduri despre „Primarul din Breaza va fi investit vineri, 24 iunie. Atunci aflăm și viceprimarul

  1. ce mi-ar placea sa pot fi acolo in acel moment … ca de promis … a promis … multe … ca si pana acum …!!! ma indoiesc … !!! nu fiindca as avea ceva impotriva dumnealui ca persoana … sau a partidului …!!! despre care nu am niciun comentariu .. fiindca se stiu destul de multe …!! (despre partid ) , dar nu este un om ,,bataios „… asa mi-as fi dorit sa fie primarul Brezei .. care ….sa nu se lase nici mintit de unii …. nici ademenit de altii …. si sa nu semneze nimic .. pana nu este informat corect …!!! … dar informatia si aprobarea , … vin de la consiliu … care o ,,fabrica asa cum ii convine „… ca de obicei …!!! .. interese … si iar interese …!!! si asa cum se stie … va semna …!!! imi pare rau pentru Breaza …!!! si ii urez succes (primarului )..!!! … poate , daca , va avea audiente … ma va primi si pe mine …!!! fara sa mai astept la usa primariei patru ore si jumatate … si sa ma trimita acasa ,,o neica nimeni ” !!! ca primarul a plecat …!!!! pe usa din spate , pazit de Bercaru Tatiana …..

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s