razna

Saci cu deșeuri fecaloide, la 35 de grade, zile întregi, la blocuri. În Breaza

În sacii ăștia este mizeria din canalizarea de la blocurile 26 și 25 de pe Aleea Parcului din Breaza. Se lucrează de o săptămână, se face curat în subsol, se fac noi racorduri la canalizare.

Iar sacii ăștia stau de zile întregi acolo unde-i vedeți, la 35 de grade. Repet: sunt plini de rahat (deșeuri fecaloide e termenul folosit de HidroPrahova), la propriu.

Observați și toaletele ecologice, aduse pentru ca locatarii să-și facă nevoile, cât se lucrează în subsol. Da, oamenii nu au apă de o săptămână. Pe căldura asta.  Azi nu se lucra. Nici mâine, nici poimâine, că sunt Rusaliile.

Stau și mă întreb. Nu e logic ca, imediat ce sacii au fost umpluți, ei să fie duși undeva, cu o mașină de salubritate? Așa e normal, să stea lângă blocuri zile întregi, pe temperatura asta?

Un gând despre „Saci cu deșeuri fecaloide, la 35 de grade, zile întregi, la blocuri. În Breaza

 1. Probabil ca …. asa au fost educati in ultimii 26 de ani … si s-au obisnuit cu mirosul de fecale …!!! au devenit o necesitate pt . brezeni mizeria si mirosurile urate …!!!!! Cand vin cei de la Floricon sa incaseze banii pentru gunoi , (o persoana plateste 10 lei /lunar, pentru 2 kg de gunoi )… si ii aud cum se exprima : ,,salubritatea „…mi se face rau .!!!! care salubritate …??? omul isi pune gunoiul la poarta , iar soseaua si santurile sunt pline de cutii de bere , sticle de plastic , bidoane , hartii , pahare de plastic , balegar , fecale si ce vrei si ce nu vrei … Nici oamenii nu sunt educati sa pastreze curatenia , dar nici societatea care se ocupa de curatenia orasului , nu-si face datoria …!!!!
  Iarasi critic ..!!!! pentru ca nimeni nu vede , nimeni nu aude …!!! Primaria doarme .. cu atatia oameni care , poate , nu au ce face in Primarie si ar trebui sa justifice banii pe care ii primesc ….
  Am facut reclamatie ca s-au taiat luminile stradale pe pasarela , au venit , le-au reparat , dar nu au tinut decat o luna , fiindca le-au taiat din nou ….Sting luminile fiindca se fura noaptea , mai ales din santier si nu trebuie sa se vada cine . Politia , ca de obicei , nu se implica si chiar ma intreb .. oare de ce ne mai trebuie politie , daca nu are niciun rol in oras …????
  Este delasare totala , ignoranta si nepasare din partea tuturor care ar trebui sa se implice …!!! Am auzit un salariat al Primariei care , fiind pe pasarela , spunea : ,,ce-i podul meu „…???
  Si …. asa …. mai departe …..!!!!!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s