razna

Breaza are un nou primar și un nou Consiliu Local. Începe mandatul lui Richea

Astăzi, 24 iunie, s-a constituit noul Consiliu Local al orașului Breaza, s-a ales viceprimarul, Alexandra Bran, și s-a instalat în funcție noul primar, Gheorghe Richea.

Am fost la ședință și vă povestesc, succint, cum a fost. Nu vă spun despre bâlbâielile și greșelile din organizare, care au fost destule, ”datorită” președintelui de ședință Aurelian Toader, ci doar faptele.

Răzvan Bălășescu a renunțat singur la mandatul de consilier local la Breaza.

Ciprian Ezaru și Radu Mitrea au fost dați afară din PSD și nu au fost validați consilieri.

Componența Consiliului Local Breaza este: PSD-8 consilieri, PNL-5 consilieri, ALDE-3 consilieri, PMP-1 consilier, PSRO-1 consilier.

PSD face majoritate cu  ALDE, PMP și PSRO, în total 12 voturi din 17.

Singura propunere pentru viceprimar a fost Alexandra Bran, care a fost votată de 12 consilieri și este prima femeie viceprimar din istoria Brezei. Și cea mai tânără. Are 34 de ani, dar arată de 27.

Gheorghe Richea a primit eșarfa de primar și a ținut un discurs emoționant în care a mulțumit tututor celor care l-au ajutat să ajungă în această poziție. Vrea să se lucreze bine în Consiliul Local, și-a dat seama că în Primărie nu sunt bani (”abia se plătesc facturi din februarie, deci e posibil să avem arierate, deci e posibil să nu avem cu ce da salarii!”), le cere consilierilor să vină cu idei și știe că oamenii din Breaza NU MAI AU RĂBDARE!

”Chiar de a doua zi de când am câștigat alegerile am primit sesizări , am o scrisoare de la 60 de oameni, o să vi-o citesc marți, în prima ședință extraordinară, când vom discuta despre posibilitatea pierderii proiectului cu cele 22 de străzi, vă cer să veniți cu idei și cu putere de muncă!”

Gheorghe Richea a fost primit foarte bine de cei prezenți în sală, a făcut baie de mulțime pe afară, s-a salutat cu toți și a fost aplaudat de mai multe ori. Este un om sociabil și prietenos, iar asta a lipsit până acum în Primărie.

Cei 17 consilieri au depus jurământul. Sunt mulți oameni noi, au mai dispărut din dinozauri, nu toți, sunt 5 femei, de toate vârstele.

Iar consilierii locali sunt: (doar 16 poze am, că Adriana Grădinaru a lipsit de la validare și de la depunerea jurământului): Bran Alexandra, Evelina Neguțescu, Tonioara Duțoiu, Mădălina Anton, Bercăroiu Dragoș, Bercăroiu Cătălin, Tudor Florian, Florin Cirtoaje, Cristian Brotoiu, Nica Justinian, Ion Munteanu, Vasile Postelnicu, Aurelian Toader, Iulian Voicu, Alexandru Vintiloiu, Adriana Grădinaru și Bogdan Gabriel.

 

Bran Alexandra

DSC_0123

Nica Justinian

DSC_0214

Mădălina Anton

DSC_0110

Cristian Brotoiu

DSC_0222

Aurelian Toader

DSC_0104

Evelina Neguțescu

DSC_0213

Vasile Postelnicu

DSC_0129

Iulian VoicuDSC_0134

Tonioara Duțoiu

DSC_0160

Tudor Florian

DSC_0217

Florin Cirtoaje

DSC_0157

Alexandru Vintiloiu

DSC_0132

Ion Munteanu

DSC_0212Bogdan Gabriel

DSC_0121

Bercăroiu CătălinDSC_0117

Becăroiu Dragoș

DSC_0119

3 thoughts on “Breaza are un nou primar și un nou Consiliu Local. Începe mandatul lui Richea

  1. Sunt un cetatean curios si doresc sa stiu ce au facut pana acum edilii nou instalati. Ca nici componenta comisiilor nu o vad afisata pe net la Primarie.
    Cu ce se lauda? Sau asa ne tin pana la alegerile din toamna? Sau e de vina „greaua mostenire”?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s