razna

Domnișoara Bran Alexandra este viceprimarul orașului Breaza

Are 34 de ani și este prima femeie viceprimar din Breaza. A fost singura propunere făcută astăzi, în prima ședință de consiliu local, și a fost votată de 12 consilieri locali, din cei 17. Ceilalți 5 care nu au votat-o sunt de la PNL.

Alexandra Bran a declarat că vrea să fie un exemplu, să nu-i dezamăgească pe cei care au votat schimbarea și că vrea să se apuce de treabă imediat.

5 thoughts on “Domnișoara Bran Alexandra este viceprimarul orașului Breaza

  1. Se aude in targ ca se rupe nunta dintre Richea si Ghica pentru ca primul a fost informat ca ghica nun o pregateste pe D-ra Bran pentru parlamentare ci pentru…. prima data la Breaza ….PRIMARITA! (iar Ezaru il ajuta cica pe Richea).

    Apreciază

  2. care-i treba dumitale domnule Sorin …. ca s-a dus Alexandra la intalnirea PMP-ului …??? vad ca te ,,roade pizma”.. si dai replici aiurea pentru tot ce nu-ti convine … esti brezean …??? scrie-ti numele intreg si nu mai umbla cu prostii ..!!! daca se poate ceva pt Breaza .. foarte bine …!!! poate sa ia parte la orice intalnire , pt orice partid , pentru binele orasului Breaza … si cam atat ..!!! lasa ciobanii , ca nu ai dumneata treaba cu ei ….repet … daca ai curaj si esti un cetatean al orasului Breaza care vrei sa faci bine brezenilor , scrie comentariile cu numele intreg …

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s