mandatul lui Richea · razna

Scandal: Rareș Enescu i-a pus pe pesediști să-i arate votul lor secret pentru viceprimar

Probabil nu-l cunoașteți pe Rareș Enescu, dar el este mare și tare la Ploiești, consilier județean cu state vechi în PSD. El a fost trimisul județului pentru a verifica dacă există disciplină în partid, adică se votează ce s-a stabilit: ca viceprimar să fie Bran Alexandra.

Speriat că unii ar putea fi influențați de Ezaru, acest Rareș Enescu s-a poziționat lângă cabina de vot unde intrau consilierii să voteze noul viceprimar. Consilierii PSD ieșeau din cabină și aveau ordin să arate trimisului de la Ploiești cu cine au votat. Iar unii au arătat.

S-a sesizat liberalul Mihai Soiu, a cerut să fie consemnat în procesul verbal că votul secret nu mai este deloc secret în aceste condiții, iar oamenii prezenți în sală s-au indignat și au vociferat. Rareș Enescu s-a făcut că plouă și a răspuns obraznic comentariilor.

Ideea este că PSD rămâne… tot PSD, cu aceleași practici și acelați tupeu învățat la Ploiești. Aceeași tactică a fost folosită și în alte localități din Prahova.

Iată poze cu Rareș Enescu, că tare mi-e teamă că va ajunge prin Parlament sau secretar de stat prin vreun Guvern după alegerile din toamnă. Și merită cu prisosință….

 

DSC_0210DSC_0208DSC_0207DSC_0206

2 thoughts on “Scandal: Rareș Enescu i-a pus pe pesediști să-i arate votul lor secret pentru viceprimar

  1. Eu , nu o cunosc pe ,,viceprimarita”… Bran Aexandra … si nu pot sa-mi dau cu parerea , daca este sau nu o alegere buna…!!!!! .. dar ….. felul in care s-a procedat , nu mi se pare corect …!!!!
    Cat despre domnul de la PSD Ploiesti , Rares Enescu , daca a venit sa forteze ,,nota”… si sa vada daca i se respecta ordinele , foarte urat si rusinos …!!!! oare se instaureaza dictatura PSD-ista …???
    Ca o paranteza , … vad ca se afla fata-n fata cu Marius Cojocaru … care de multi ani este in primarie si facea naveta la Ploiesti ,( probabil ca mesager al fostului Burlacu Ion PSD-ist si el) si despre care nu pot spune decat ca este un personaj caruia ,,i s-a urcat primaria la cap „… deoarece isi bate joc de toti vecinii .. se imbata si injura lumea , isi duce animalele la pascut pe terenurile altora si daca ii atragi atentia , te ia si la bataie , fiindca probabil , era ,,cantator” la PSD Ploiesti si se simte protejat !!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s