mandatul lui Richea

Nici în mandatul ăsta nu comunicați cu brezenii. Poate vă plac înjurăturile

Îm mandatul lui Richea credeam că va fi altfel. Cu o viceprimăriță care, în campania electorală, posta zilnic ce babe a mai pupat candidatul și pe unde, mă gândeam că se va reforma sistemul de comunicare cu brezenii.

Au trecut două luni de la alegeri. Timp suficient să se facă o pagină pe Facebook a Primăriei Breaza, să se actualizezele și îmbunătățească pagina de internet a Primăriei, să pui panouri în oraș în care să comunici  lucruri importante, să zici ceva de folos la radioul lui Cazan.

Este criza apei în Breaza, din nou, la 40 de grade, cu bucureșteni veniți în vacanță. E a treia zi fără apă. Nu spui tu nimic pe nicăieri? Nu se mai postează nimic pe grupurile invadate în campania electorală de postacii de partid?

Nu ar fi mai bine să anunți tu populația tot ce știi, că e o avarie, că se lucrează, că nu se lucrează, că nu se știe, că se știe, că mai durează, că e aproape gata, că vrem, că nu vrem? Preferați să vă înjure lumea, să vă sune pe telefoanele personale, să ne facem de râs orașul pe tot Facebook-ul?

Vă plac înjurăturile? Pentru că asta primiți acum.

PSD Breaza nu a învățat nimic din mandatul ui Bălășescu. Nu a învățat că din salvatorii Brezei pot trece în extrema cealaltă foarte ușor, cu ajutorul Facebook și al blogului meu. Că brezenii nu mai au răbdare, nu mai tolerează și vor să știe ce li se întâmplă.

2 gânduri despre „Nici în mandatul ăsta nu comunicați cu brezenii. Poate vă plac înjurăturile

  1. Breaza este blestemata …Mandatul lui Balasescu a inceput cu cea mai mare criza de electricitate in toiul iernii la -20 de grade,…mandatul lui Richea incepe cu cea mai mare criza de apa la + 30 de gr…Doamne ajuta !

    Apreciază

  2. Sa vedem daca o sa-i placa partidului PSD ce deservicii ii aduce acest primar si viceprimar pentru alegerile din toamna… Eu personal nu cred ca liderilor mari ai PSD-ului le vor face placere aceste actiuni necugetate, criticile cetatenilor si cu aceasta nemultumire perpetua.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s