breaza

Se va construi un magazin Penny, la Breaza

În centru, pe locul fostului Ucecom de pe Bdul. Republicii nr. 25, lângă stația de pompare, loc lăsat mulți ani în paragină.

În acest moment se întocmește un Plan Urbanistic de Detaliu (PUD), în conformitate cu condiţiile impuse prin Certificatul de Urbanism nr. 40 din 11.03.2016, eliberat de Primăria Oras Breaza. Apoi se va obține autorizația de construcție pe o suprafaţă de 3.961 mp.

Cel mai probabil, magazinul va fi terminat la jumătatea anului viitor.

2 thoughts on “Se va construi un magazin Penny, la Breaza

  1. sa dea Domnul …!!!! dar … e cale lunga … !!! si canalizarea trebuia terminata de doi ani si se ,,bate pasul pe loc „… cred ca vor mai trece inca doi -trei ani pana la finalizare si nu este bine ce s-a facut pana in prezent …. Este totul .. facut de ,,mantuiala „…. se vor inunda atat gospodariile oamenilor , cat si soselele .. adica … tot orasul cu fecale …
    tuburile care ies din curti sunt foarte mici … chiar si conducta principala de colectare …. ( cand se vor arunca tampoane si pampers si altele pe canalizare … Breaza se va transforma in Statiunea fara aer …. ne vom sufoca …. !!!
    Domnul Primar mai are audiente …???? ca la Primarie nu te primesc decat daca ,,ai libera trecere „… de la Lavinia Motoroiu si Tatiana Bercaru …. altfel …. nu ai acces ….
    Domnul Colorian cine este …??? ca nu am auzit nimic despre dumnealui … niciodata … la Breaza … nici macar in campanie ….

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s