razna

Mulți pesediști în pozele astea de la bâlci

Vă era dor de ei, nu-i așa? Nu i-ați mai văzut din campania electorală, nu?

Când e de mobilizat, PSD-iștii se mobilizează.  Eeee…. își mai dau ei la gioale pe la partid, pe la Consiliu, se mai ceartă cu primarul, dar când e vorba de urcat pe scenă la deschiderea bâlciului sunt toți prezenți, ba mai invită și vreo 4 candidați la parlamentare.

Că nu știu ce să facă cu acești candidați, asta e altceva. Nu i-a prezentat nimeni, nu i-a invitat nimeni să vorbească, nu a zis nimeni nimic despre ei. În afară de mine și de câțiva prin Primărie nu cred că mai știa cineva cine sunt. Sau că sunt de la PSD.

dsc_0010S-ar putea să-l recunoașteți pe Savin, primarul din Bușteni, cel în vestă de fâș. Îl plimbă ăștia peste tot, deoarece va candida pe lista PSD la Senat. Au impresia (greșită, zic eu) că are lipici la populație. Mie mi s-a părut destul de speriat și oricum nu se compară cu Mircea Roșca, ce discurs avea liberalul, chiar dacă erau doar minciuni!

Lângă Savin e o blondă, Laura Moagher, acum director pe la Zoo Bucov, viitoare parlamentară. Pe primar și pe viceprimăriță îi știți.  Îl vedem și pe Radu Oprea, care vrea la Senat și  pare că a ajuns pentru prima dată în Breaza și pe fosta prefectă Rodica Paraschiv, blonda mai mică, acum candidată PSD. Și marele strateg local, Bogdan Ghica.

Pesediștii mai mici sau consilierii de la alte partide stau mai într-o parte ori mai în spate. Trebuie să-l menționez și pe viceprimarul din Câmpina,  Ion Pițigoi, cel din spatele primarului Richea, pe care sigur nu-l cunoaște nimeni.

Că se urcă niște politicieni pe scenă (sau trepte de primărie) nu e ceva nou, deși e la fel de penibil de fiecare dată. În mandatul trecut era Bălășescu și ai lui, acum e Ghica și ai lui.  Dar să vii de la Ploiești, să stai cuminte la poze și să nu-ți menționeze nimeni numele nu se cheamă că ai venit degeaba? Întreb și eu.

Doar primarul Gheorghe Richea a vorbit, foarte puțin, pentru a ne zice la mulți ani de Sf. Paascheva. S-a făcut o horă, tot pentru poze, și apoi VIP-urile pesediste s-au retras la un brunch.

dsc_0014dsc_0016

De defilare, fanfară și tarabe nu mai scriu nimic, toate sunt la fel ca în anii trecuți. Vă las aici o poză cu groapa cu coțomedii, să vedeți în ce hal arată.

dsc_0022

Cu majoretele care înghețau.

dsc_0002Și cu ăștia mici:

dsc_0036

5 thoughts on “Mulți pesediști în pozele astea de la bâlci

 1. La cat de frig a fost astazi in Breaza … este o ,,nemernicie ” .. sa tii copiii in frig sa-ti defileze ..!!!!!. Am vazut astazi , cand ma intorceam de la biserica …….. parinti ingrijorati ( care vorbeau la telefon ) ca le-au inghetat copiii … dar nu stiam de ce …!!! acum stiu …!!!
  A plouat … am stat si stam in ,,rahat” … si in mizerie … cu tot noroiul si utilajele celor care ne mint ca ne fac canalizare .. atatea zile …!!! a venit cineva de la Primarie …??? nimeni …!!! venise Necula cu o masina sa ia niste pietris din fata casei mele ( ca aici au depozitat materialele .. ca nu e de ajuns ca am pasarela in curte ) si-si tinea mana la inima si-i spunea unuia care este sef la firma care face ,,asa-zisa canalizare”… ca ii multumeste … si-a umplut masina si a plecat …!!! se vand sacii cu ciment prin toate curtile …!!! toti isi construiesc case , garduri , etc … pe cate o sticla de tuica …(fiindca santieristul .. ia orice)…!!! Credeti ca vom avea canalizare …???? Ma indoiesc …!!! La fel si cu apa …. ca statia de pompare nu functioneaza … si avem apa din vechile conducte …!!! CA LA BREAZA …!!!! minciuna si hotiile nu se vor termina niciodata …!!! HAI LA BACI …!!!! CA LA BREAZA !!!! ,,Cine poate … oase roade ..!!!!. cine nu …urmarea o stiti .. si o vedeti deja … cred …!!!!!

  Apreciază

 2. Îi recomand Doamnei Adriana Brebeanu povestirea „ Semnul exclamației” de scriitorul rus A.P.Cehov. O să-l invidieze pe Efim Perekladin, personajul din povestire.Acesta, punea trei semne de exclamare și după semnătura sa, care arăta astfel: Efim Fomici Perekladin !!!

  Apreciază

 3. M-as fi asteptat ca cetatenii acestui oras sa fie mai atenti la problemele de fond ale urbei si nu la forma unor exprimari… Probabil ca si din acest motiv, acest oras!? arata cum arata!

  Apreciază

 4. Asemenea fotografii imi reamintesc de ce am plecat din Breaza. Ma amagesc o data la cateva luni si revin pe acolo pentru a pleca ulterior cat de repede pot. Imi e mila de cei care au ramas in acel oras, inclusiv de ai mei pentru ca duc o lupta de supravietuire nu o viata in acel „oras”. Anul acesta am ajuns la balci si am vazut fetze din ce in ce mai triste, expresii ale „depresiei fericite” pierdute in griji marunte si uneori alcool.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s