noutati

Vapour Rub, în locul alifiei chinezești

Mai știți cum mirosea alifia chinezească cu care ne dădeau mamele, când eram răciți? Încercați să o folosiți pe un copil din ziua de azi. Suportă vreunul mirosul?

Noi folosim altceva, care nu se găsește la vânzare în magazinele chinezești, ci în farmacie. Se numește Vapour Rub și este un unguent care se utilizează în ameliorarea stărilor de răceală. Conține uleiuri de mentă și de eucalipt care acționează blând pentru a desfunda nasul copilului.

20161104_101233Vapour Rub se poate folosi de la vârsta de 3 luni. Se aplică înainte de culcare pe gât și piept. Se poate pune alifie pe o batistă, care va fi pus în apropierea copilului. Nu se folosește pe față.

20161104_101407Vapour Rub este un produs nou introdus în țara noastră, nu este scump deloc (în jur de 12 lei), iar mai multe informații despre el găsiți pe vapourub.ro sau pe pagina lor de Facebook Vapour Rub Romania.  Se vinde în două borcănașe simpatice, unul cu alifie albă, celălalt cu alifie albastră.

 

Îl folosim și noi de 2 zile. E bine tolerat, nu avem plângeri și contribuie la desfundarea nasului. Dacă scoatem capacul peste noapte, în cameră se simte un miros fresh, de mentă.

Un gând despre „Vapour Rub, în locul alifiei chinezești

  1. D-na Dobre,pentru ca vine iarna(iar) va trimit o poezie:
    PAPUSI DE VARA,PAPUSI DE IARNA
    Privesc asa…ca un copil…prin geam/Cum iarna vine iarasi..(de la rusi)/Si nu-mi mai place teatrul cu papusi/(De fapt cu papusarii am ce am)//Mereu se schimba titlul la povesti/Dar papusarii ne sunt tot impusi/Trupa de teatru vine de la rusi/Papusile sunt toate…romanesti//Si din respect ce-avem pentru cultura/In teatru dam buluc si rupem usi/Afara vine iarna(de la…rusi)/Si noi ardem papusi pentru caldura//Si papusari din vest au fost(sunt dusi!)/Doar VARA ei ne dau povesti si rol/Afara vine iarna ..de la rusi/Sunt papusari in teatru, nu e gol!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s